Digitale toegankelijkheid verbeteren

digitale toegankelijkheid voldoen

Als freelancer ben ik gespecialiseerd in het optimaliseren van websites die toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht hun beperkingen. Dit betekent dat ik ervoor zorg dat jouw website voldoet aan de WCAG-richtlijnen en dat iedereen jouw website op een eenvoudige manier kan gebruiken.

Als ervaren professional heb ik kennis van WCAG 2.1, ADA compliance, SiteImprove en Monsido. Hierdoor ben ik in staat om jouw website snel en efficiënt te optimaliseren voor een breder publiek.

Maar dat is niet alles. Als freelancer ben ik op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale toegankelijkheid. Hierdoor ben ik in staat om jouw website niet alleen toegankelijker te maken, maar ook te laten voldoet aan de nieuwste eisen en normen.

Voldoen aan wet digitale toegankelijkheid? Ik help je graag!

Of het nu gaat om het aanpassen van kleuren, navigatie of het digitaal toegankelijk maken van PDF’s, ik zet me graag in om de website te laten voldoen aan de hoogste standaarden van digitale toegankelijkheid.

Dus als je op zoek bent naar een freelancer die gespecialiseerd is in digitale toegankelijkheid, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag met het optimaliseren van jouw website!

30 May 2017